KOŠARKANBA

DURENT POSLIJE KATASTROFE Sr.nja se dešavaju

Plejmejker Bruklin Netsa Kajri Irving priznao je da je sve što se van parketa dešavalo tokom sezone uticalo na ekipu.

Zato što nije vakcinisan, Irving u početku nije igrao, potom je igrao samo na gostovanjima, da bi u završnici sezone sva ograničenja bila ukinuta.

– Mislim da je ovo emotivno bila jako teška sezona – rekao je Irving pošto su Netse počistili Seltiksi u prvoj rundi plej-ofa.

– Svi smo to osjetili. Osjećao sam kao da iznevjerim tim kada nisam mogao da igram. Nikada nisam želio da se radi samo o meni, ali to jeste bila smetnja cijelom timu povremeno.

Osim toga, Džo Heris je propustio skoro cijelu sezonu, Kevin Durent je propustio šest nedejlja zbog povrede koljena, a Harden je trejdovan u Sikserse za Bena Simonsa, koji nije odigrao ni minut, te Seta Karija, Andrea Dramonda i dva pika prve runde.

– Sve što se izdešavalo uticalo je na to da nemamo kontinuitet. Kevin je morao da nosi veliki teret samo kako bismo se borili za plej-of. Nesumnjivo je sve van terena uticalo i na teren, previše je toga bilo – kaže trener Stiv Neš.

Kevin Durent rekao je da ne treba sada kajati se zbog nečega, već gledati napred.

– S…a se dešavaju, nećemo plakati za prosutim mlijekom. Moramo da vidimo kako možemo da napredujemo. Mnogo toga smo prošli ove godine, svi u organizaciji to znaju. Nije vrijeme da bjesnimo, već da vidimo kako možemo da budemo bolji – ističe Durent.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: x files mushrooms
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button