BIHKOŠARKAREGION

POSLJEDNJI OPROŠTAJ Mnogo emocija na komemoraciji i sahrani Zorana Sretenovića

Nekadašnji košarkaški as Zoran Sretenović sahranjen je u Beogradu, a od njega su se oprostile legende srpske i jugoslovenske košarke.

Prije posljednjeg ispraćaja u prostorijama Košarkaškog saveza Srbije održana komemoracija u prisustvu članove porodice i najvišeg rukovodstva ovog tijela. Među njima je bio i predsjednik Saveza, Predrag Danilović, a poslije njega od nekadašnjeg saigrača oprostio se Dino Rađa, koji je pričao o lepim danima u Splitu, stvarima koje su ih zbližile i posebnom odnosu koji su imali sve do posljednjih dana.

– ‘Di si burazeru? Tako smo do zadnjeg dana on i ja komunicirali. Sve svoje prijatelje iz ovog vremena smatram svojom braćom, međutim svakog od njih sam zvao nekim svojim nadimkom. Nekoga Toni ili Tonči, nekoga sam zvao Tata, Sobina, Burića sam zvao Bura, Perasa sam zvao Pekmen, a njega sam zvao Burazeru – emotivno se obratio Rađa.

Na kraju se prisutniam obratio i Zoran Stevanović, nekadašnji saigrač, ali i veliki prijatelj porodice i kum Zorana Sretenovića. Nije mogao da sakrije suze, kao ni mnogi prisutni, između ostalih Zoran Savić, Rade Đurović, selektora Srbije Svetislava Pešića…

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: health tests
  2. Povratni ping: 토렌트 사이트
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button