HOKEJKOŠARKANBAZIMSKI SPORTOVI

JOKIĆ PREŠAO NA HOKEJ Podrška Koloradu

Nikola Jokić i dalje uživa u slobodnom vremenu u Denveru, sa košarke se preselio na hokej gdje je prisustvovao NHL utakmici lokalnih Kolorado Avalanša

Kolorado je pobijedio Nešvil Predatorse rezultatom 7:2, a bodrio ih je aktuelni MVP NBA lige, Nikola Jokić zajedno sa svojom suprugom. Jokić je bio glavna atrakcija u istoj dvorani gdje nastupaju i njegovi Nagetsi.

Nikola Jokić je pored terena posmatrao ovu utakmicu. Aktuelni MVP je sa svojim Denver Nagetsima ispao u prvoj rundi plej-ofa, pa je slobodno vrijeme iskoristio da gleda drugi tim iz Denvera.

Dobio je i dres Avalanša, ali je sudeći po slikama trebalo da dobije veći broj…

Jokić je poslije poraza od Golden Stejta i ispadanja iz plej-ofa najavio da će se što prije vratiti u Srbiju, ali je ipak ostao još malo, da bodri ekipu Avalanša.

Kolorado Avalanš je savladao Predatorse rezultatom 7:2, a čak pet golova su hokejaši ove ekipe postigli u prvoj trećini, kada su i riješili pitanje pobjednika.

Kao i u NBA ligi i u plej-ofu NHL-a serije se igraju na četiri pobjede, pa je pred ekipom Avalanša ostalo još puno posla poslije prve pobjede u seriji.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: this
  2. Povratni ping: 토렌트 사이트
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button