NEKATEGORISANO

Obradović: Pravila u plej-ofu se znaju

U drugom polufinalnom meču ABA lige, Partian u nedjelju od 20.45 gostuje Budućnosti u dvorani “Morača”.

U prvom plej-of meču koji je odigran u Beogradu, crno-bijeli su odnijeli pobjedu rezultatom 82:66 i tako stigli do prednosti od 1:0 u seriji. U slučaju da savladaju Podgoričane, košarkaši Partizana će igrati svoje prvo finale regionalne lige još od 2013. godine. Ukoliko domaći tim dođe do pobjede, igraće se “majstorica” u Beogradu.

– Očekuje nas još jedna utakmica protiv veoma dobre ekipe Budućnosti. Pravila u plej-ofu se znaju, stoga nas očekuje jedna izuzetno teška utakmica na gostovanju u Podgorici ali idemo sa ambicijama da odigramo dobro – poručio je trener crno-bijelih Željko Obradović.

Bek crno-bijelih Uroš Trifunović je pred polazak na aerodrom izjavio je da očekuje još teži meč.

– Imamo večeras još jedan trening u Podgorici za pripremu svih detalja sutrašnjeg meča. Znamo da do naše ovosezonske utakmice u Morači, Partizan tamo dugo nije pobedio i da će nam biti još teže da i četvrti put u sezoni savladamo odličnog rivala kakva je Budućnost. Verujem da će oni dati sve od sebe da se vrate u Beograd na treću utakmicu, a na nama je da im čvrstom i pametnom igrom to ne dozvolimo – istakao je Trifunović.

(B92)

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button