EVROPSKE LIGEFUDBALTRANSFERI

Juve krenuo po Pogbu

Italijanska Gazeta je obznanila da je rukovodstvo Juventusa otpočelo operaciju povratka Pola Pogbe. Čelni ljudi Stare dame su već uspostavili kontakt sa Pogbinim zastupnicima i do kraja ove nedelje, a možda već i u toku današnjeg dana, trebalo bi da obave prvu rundu pregovora.

Advokat Rafael Pimento je posle smrti Mina Rajole preuzeo puna ovlašćenja agencije i u pregovorima će biti Pogbin zastupnik, a kamen spoticanja mogla bi da bude plata koju francuskom vezisti nudi tim iz Torina. Ali, i konkurencija. 

Juventus nije jedini zainteresovani da u svoje redove dovede Pola Pogbu, lista klubova koji bi ga radovi videli je poduža, a predvodnik je Pari Sen žermen.

Izaći će Juventus pred Pogbine zastupnike sa ponudom da plata francuskom vezisti u Torinu bude 7.500.000 evra, to je u datom trenutku maksimum koji Stara dama može da mu ponudi – toliko ima i Dušan Vlahović – piše Gazeta. Ali, to je samo fiksni dio. Uključeni su i bonusi, koji će zavisiti od rezultata kluba, kao i Pogbinih individualnih ostvarenja.

Vidjećemo hoće li biti dovoljno…

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button