KOŠARKA

Luka izazvao lavinu komentara “U Evropi lete baklje, policajci razdvajaju tribine – ovo je za njega ništa”

Luka Dončić, košarkaš Dalas Meveriksa, oduševio je sportski svijet u noći između nedjelje i ponedjeljka.

Na društvenim mrežama fenomenalnu partiju Luke komentarisali su fudbaleri, košarkaši, poznate ličnosti iz raznih sfera, a jedan od najzanimljivijih komentara dao je Si Džej Mekalum – bek Nju Orleansa.

– Au, Luka. Au. Igrao je u Evropi gdje lete baklje. Tamo policajci, naoružani kalašnjikovom, stoje na stepenicama i razdvajaju tribine. Ovakva NBA gostovanja njemu ne predstavljaju pritisak. ‘Ubilačka’ predstava – napisao je Mekalum.

Dončić je postigao 27 poena za poluvreme, ukupno 35 u odlučujućoj, sedmoj, utakmici polufinala Zapada protiv Finiks Sansa – prošlogodišnjih finalista.

Oduševljen je bio i Toni Koris, vedeta Real Madrida, koji je bio u šoku nakon prvog poluvremena: “Kako igra Luka Dončić”, napisao je Kros.

Komentare su ostavljali i Dža Morent, Patrik Beverli, Pau Gasol i mnogi drugi košarkaši, ali i javne ličnosti iz svih sfera.

Dončić i Dalas uspeli su da naprave veliki podvig, eliminisali su ekipu kojoj su mnogi predviđali titulu i sada ih čeka najveći ispit – Golden Stejt Voriorsi.

Vremena za odmor nema, prva utakmica finala Zapada igra se u noći između srijede i četvrtka (03.00).

(B92)

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button