KOŠARKA

Batler poručuje “Da sam ubacio 40 poena i izgubio bio bih bijesan”

Košarkaš Majami Hita pričao je na konferenciji za medije poslije pobjede u prvoj utakmici finala istočne konferencije.

Batler je odigrao sjajnu utakmicu, ubacivši 41 poena uz devet skokova, pet asistencija, četiri ukradene lopte i tri blokade.

Poslije meča pričao je kako je zadovoljan grupom igrača koju je okupio Majami Hit, kako uživa da sa njima ide u borbu i da može svojoj ekipi da pomogne da dođe do titule šampiona NBA lige.

– Mislim da pričam u ime svojih saigrača i ime čitave organizacije Majami Hita kada kažem da znam za šta sam sposoban, ne radim ovo da bih ubacio 40 poena, već da bih pobijedio. Da sam ubacio 40 poena i izgubio bio bih bijesan – rekao je Batler.

Na konstataciju novinara da je ovo prvi put da je neko imao takve brojke, Batler je slegao ramenima i dao do znanja da mu ta statistika i ne znači previše.

– Vjerujem u svoje saigrače, drago mi je da su ti momci oko mene i znam da će da se tuku zajedno sa mnom, da idu u rat sa mnom – kaže zvijezda Majamija.

– Mislim da mogu pomognem ovoj ekipi da pobijedi još tri utakmice i nadam se poslije toga još četiri, kada dođemo u tu mogućnost. Ovo je bila samo pobjeda, ovo nije bila baš sjajna pobjeda, imali smo dosta grešaka, prije svega zbog nekih mentalnih blokada i svakako da iz ovooga možemo mnogo da izvučemo kao što možemo da učimo iz naših poraza – naglasio je bivši student univerziteta Market.

– Blagoslov je kad možeš da igraš košarku na ovom nivou. Naravno da je teško da pobijediš istu ekipu tri ili četiri puta zaredom. Zaista uživam da idem u bitku sa ovom ekipom koju imam oko sebe, protiv Boston Seltiksa i trebaju nam još tri pobjede – zaključio je Batler.

(B92)

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button