FUDBALREGION

Lalatović progovorio o VAR-u i odlasku iz Kragujevca

Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca poraženi su na svom terenu od Metalca sa 2:1, pa će put do Superlige sljedeće sezone tražiti kroz baraž.

Poslije meča, trener Kragujevčana Nenad Lalatović je iznio svoje utiske, pa je tako govorio o VAR-u, baražu, kao i o svom ostanku na klupi, što je posebno interesantno u situaciji kada se pominje kao novi trener Borca iz Banjaluke.

– Mislim da smo bili bolji protivnik. Ovaj klub koji sam izveo ima dosta mladih igrača koji su prvi put igrali zajedno. Jedna stvar mi nije jasna, u srpskom fudbalu, zašto postoji VAR? Čemu služi VAR? Čekajte, neću da komentarišem ništa. Kod crvenog kartona, pogledajte VAR, pogledajte nameru mog igrača. Ja sam mislio da je to bio udarac u glavu. Ne nije, on je uradio laktom ka stomaku. To nije za crveni karton. Kada niste sigruni, pogledate VAR, pa kroz VAR donesete odluku da li je bio crveni karton ili nije. Nemojte da mislite da ste pametniji od VAR-a, šta će nama VAR. Evo sada u baražu, hajde u baražu da gledamo VAR. Hajde da bude pošteno kako je bilo do sada – rekao je Lalatović.

On je istakao da je zadovoljan ovom polusezonom u srpskom fudbalu.

– Sudije su bile izvanredne. Ova utakmica nama nije ništa značila, ali mi je krivo. Ja verujem da je glavni sudija u pravu, ali nekako više verujem VAR-u. Hajde da pogledamo VAR, pa na osnovu toga da damo crveni karton. Može da se pogreši, ali hajde da pogledamo snimak. Krivo mi je, taj momak je dete Kragujevca, jako je dobar, talentovan igrač i žao mi je da ga nema u protokolu – naglasio je.

Lalatović je dodao i da još uvijek nije donio odluku o nastavku karijere i da je trener Kragujevčana.

– Nenad Lalatović nigde nije potpisao, da svakom navijaču Radničkom kažem. Jesu me kontaktirali ljudi, jesu popričali sa mnom. Ali, rekao sam da prvo moram da popričam sa ljudima iz Radničkog. Odlučiću tek 5. juna da li ću napustiti srpski fudbal. Nisam potpisao ništa sa Borcem, ali jesu me kontaktirali. Tek u junu ću odlučiti da li ću napustiti srpski fudbal, sve zavisi od dogovora mene i uprave Radničkog. Ako bih potpisivao, to ne bih činio prije 5. juna. Ali, ponavljam, prvo slijede razgovori sa Radničkim i sve do tad sam trener ovog tima – rekao je Lalatović.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: look at this web-site
Back to top button