EVROPSKE LIGEFUDBAL

POKETINO O UGOVORU MBAPEA Ne mogu da lažem

Trener PSŽ Maurisio Poketino još ne zna da li će Kilijan Mbape i sljedeće sezone predvoditi napad francuskog šampiona.

Mbapeu na kraju sezone ističe ugovor, a dilema je da li će ostati u Parizu ili će se preseliti u madridski Real. Oba kluba imaju svoje adute…

– Ne znam za Kilijanovu odluku, pa ne mogu da govorim o tome. To je lična stvar između Mbapea i PSŽ. U posljednje vreme ima mnogo glasina, ali poštujem stav i kluba i igrača. O ovoj temi uvijek treba da progovoriti klub, a u ovom slučaju i igrač. I da sam znao za njegovu odluku, opet ne bih davao nikakve izjave jer sam trener i to nije u mojoj nadležnosti – rekao je Poketino i nastavio:

– Naravno da želim da Mbape igra za PSŽ još nekoliko godina, ali ne mogu da lažem jer nemam informacije. Ne znam šta će se dogoditi. Ja sam trener ekipe i želim da Kilijan ostane sa nama. Ne znam šta bih drugo rekao.

Francuski reprezentativac je nedavno boravio u Madridu, a i sam Mbape je prije nekoliko dana istakao da je skoro donio odluku.

Tiražna „Marka“ tvrdi da se napadač PSŽ dogovorio sa Realom i da će saradnja biti objelodanjena poslije finalnog meča Lige šampiona sa Liverpulom 28. maja.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button