KOŠARKAREGION

Lazić pred meč odluke: Borbenost do krajnjih granica i huk sa tribina dobitna kombinacija

Košarkaši Crvene zvezde sutra u hali “Aleksandar Nikolić” od 19.00 igraju protiv Cedevita Olimpije za plasman u finale ABA lige u meču poslije koga nema popravnog.

Sve dobro urađeno ove sezone Beograđani mogu i moraju da zaborave pred odlučujućih 40 minuta. Svjesni su toga najiskusniji među aktuerlnim šampionima Jadrana Branko Lazić.

– Očekuje nas vrlo teška utakmica, poslednja u ovoj polufinalnoj seriji. Već sama ta činjenica daje ovom meču važnost. Zato bi na prvom mestu pozvao naše navijače da dođu u halu i pruže nam veliku podršku jer smo se i borili kroz regularni deo sezone za ovu poziciju da imamo našeg šestog igrača na tribinama i da sve rešavamo na našem terenu. Ta prednost nije mala. Sa druge strane imamo ekipu koja je vrlo kvalitetna, koja je to pokazala i u ovoj polufinalnoj seriji, u kojoj je odigrala vrlo čvrsto drugi meč u Ljubljani. Zato u ponedeljak moramo da budemo borbeni do krajnjih granica, u utakmici u kojoj nema izgubljene lopte i u kojoj je energija na maksimumu. Znamo da neće biti lako, ali ponavljam, uz najveću podršku sa tribina ove sezone sve bi bilo mnogo lakše i verujem da možemo da dođemo do rezultata – poručio je Lazić.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: Web Hosting
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button