BIHRUKOMET

Savić poklonio lopte školi koju pohađaju prvi šampioni BEMA lige

Prvi čovjek Regionalnog rukometnog saveza Banjaluka i kandidat za novi Upravni odbor RS BiH Darko Savić danas je nastavio akciju kojom poklanja lopte školama širom banjalučke regije.

Na vrhu liste prioriteta našla se Osnovna škola “Vuk Karadžić” čiji su učenici nedavno osvojili prvo izdanje BEMA lige, pa su i na ovaj način nagrađeni za veliki uspjeh.

– Svaki put kada dođem u školu i vidim nasmijana lica shvatim da je akcija čiji sam inicijator prava stvar. Lopta je omiljeni rekvizit 99,9 odsto djece, a posebno sam srećan što u ovoj školi drže do rukometne. Pokazali su to osvojivši ligu osnovnih škola, a pokazala je i direktor Tatjana Vilendečić koja je zajedno sa nastavnicima organizovala doček malim šampionima – rekao je neumorni sportski radnik.

I Vilendečićeva mu je zahvalila na darovima, kao i na svemu što posljednih godina čini za najmlađe.

– Darko i njegovo djelovanje su vrlo pozitivan primjer za sve. Lopte su sigurno završile u pravim rukama, a sam sigurna da će naša ekipa i iduče godine igrati vrlo važnu ulogu u ligi osnovnih škola. Pošto je Savić učinio toliko mnogo za ženski rukomet vjerujem da nismo daleko ni od pokretanja lige za djevojčice – naglasla je Vilendečićeva.

Šampioni prvog izdanja BEMA lige

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: 다시보기
Back to top button