FUDBALREGION

Iliev hvali Rikarda: Najbolji strani napadač ikad u srpskom fudbalu

Svečano je bilo danas u Humskoj. Rikardo Gomeš je dobio trofej za najboljeg strelca Superlige, kao i priznanje za 100 odigranih mečeva za Partizan.

– Rikardo je najveći strani napadač koji je ikada igrao u srpskom fudbalu. Rekordi koje je oborio su nestvarni. Po onom što sam čuo, samo je još Darko Pančev u jednoj sezoni imao 40 golova, trenutno dva više od Rikarda. Raduje me što je on napadač koji na svim nivoima postiže golove, ne samo u srpskom fudbalu. Nadam se da ćemo uživati u njegovim golovima i u narednim godinama, poručio je sportski direktor Partizana Ivica Iliev.

Zadovoljan je i Rikardo Gomeš zbog dobijanja individualnih priznanja, ali se nada da će sezonu završiti i nekim klupskim trofejem.

– Veoma sam ponosan na sve što sam ostvario u ovom dresu. Sezona je bila preduga, mislim da smo dali sve od sebe što smo mogli, ali to nije bilo dovoljno. Sada smo fokusirani na finale Kupa, da uzmemo taj trofej, jer zbog svega što smo uradili ove sezone zaslužili smo da nešto osvojimo, smatra Rikardo Gomeš. 

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: Golden Teacher Mushrooms
  2. Povratni ping: 티비위키
Back to top button