EVROPSKE LIGEFUDBAL

Kraj? Ibrahimović operisan, van terena 7-8 mjeseci

Proslavio je novu titulu sa Milanom, ispisao još jednu stranicu istorije, a onda se podvrgao neočekivanoj operaciji koljena koja će ga odvojiti od terena između sedam i osam mjeseci! Za javnost šok, za ljude iz Milana, kako kažu, isplanirana stvar. A ono što se prirodno nameće kako ključno pitanje, imajući u vidu da je Zlatan Ibrahimović zakoračio u petu deceniju života – da li ovo znači i kraj karijere za prvu zvijezdu Rosonera?

Operacija je obavljena jutros u Lionu u prisustvu glavnog doktora Milana Stefana Maconija. Prema prvim informacijama sve je prošlo u najboljem redu, međutim imajući u vidu Ibrine godine neizvjesno je u kojoj će mjeri uspjeti da se oporavi i potom bude spreman za najveće napore.

Zlatan se tokom posljednjih šest mjeseci mučio s povredama i fizičkom spremom. Posljednji put starter je bio još sredinom januara mjeseca. Od tada je ulazio sa klupe, uglavnom po dvadesetak minuta, ili manje. Protiv Atalante u pretposljednjem kolu nije ni ulazio, da bi u Ređo Emiliji dobio šansu u posljednjih 18 minuta.

Sve su to bili znaci da je Ibra daleko od potrebne forme i spreme.

Ova operacija dolazi samo kao potvrda…

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button