BIHFUDBAL

Meleg i Borac nastavljaju saradnju

Dejan Meleg produžio je ugovor sa crveno-plavima. Jedan od najboljih igrača FK Borac potpisao je novi jednogodišnji ugovor, pa dres sa brojem 24 i naredne sezone ostaje u njegovom vlasništvu.

– Drugi put sam produžio ugovor sa FK Borac na obostrano zadovoljstvo. Naredna sezona će biti moja treća u banjalučkom Borcu i želim da se zahvalim čelnim ljudima kluba na povjerenju, rekao je Meleg.

Dejan je u crveno-plave redove stigao sredinom oktobra, 2020. godine, a do sada je odigrao 62 utakmice za klub iz Platonove ulice uz 11 postignutih golova. Na terenu je dao svoj puni doprinos svim uspjesima FK Borac u minulom periodu.

– Najteže je ponavljati dobre rezultate iz sezonu u sezonu, tako da svi možemo biti zadovoljni što smo ponovo izborili nastup na evropskoj sceni. Na nama je da se sada što bolje spremimo za predstojeće izazove i da ostvarimo što bolje rezultate., kaže Meleg.

Bogoljub Zeljković, potpredsjednik FK Borac, kaže da su svi u klubu zadovoljni što je Meleg odlučio da produži saradnju.

– Dejan je igrač koji je od samog dolaska pa do danas odigrao važnu ulogu u svim našim uspjesima u minulom periodu. Od prvog izlaska na evropsku scenu, pa preko osvajanja šampionske titule i plasmana u finale Kupa BiH, pa do ove sezone i novog izlaska u Evropu. Vrlo brzo smo se dogovorili oko nastavka saradnje. Ugovor smo produžili na još godinu dana uz opciju dalje saradnje, istakao je Zeljković i dodao da je pred rukovodstvom kluba puno posla narednih dana.

– Imamo dosta igrača kojima ističe ugovor. Pregovaramo oko njihovog ostanka, a uveliko radimo i na dolasku novih igrača. Više detalja trebalo bi da bude poznato u toku naredne sedmice, otkriva Zeljković.

Inače, Dejan Meleg je prije par mjeseci bio jednom nogom u Kini, ali taj transfer nije realizovan.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: Punch Bar original,
Back to top button