FUDBALREGION

STANKOVIĆ O IZJAVI STANOJEVIĆA Nemam komentar

Dejan Stanković, trener Crvene zvezde, nije želio da se nadoveže na komentar Aleksandra Stanojevića o sudiji Milošu Milanoviću pred finale Kupa Srbije.

– Nije nam prijatno ni kad vidimo ko sudi i kako je izabrana ta ekipa sudija. Videli ste i da je u VAR sobi sudija koji je sudio šest od sedam utakmica Zvezde. A drugi je sudija VAR-a sudija koji nas je oštetio direktno u borbi za tituli. I kako da budem raspoložen? Ne tražim alibi niti vršim pritisak. Samo pričam činjenice. Osobe koje su direktno uticale na prvenstvo dele pravdu u finalu. Žao mi je što smo došli u tu situaciju. Da li je to normalno? – rekao je Stanojević.

Nešto dalje, u Ljutice Bogdana Dejan Stanković, koji je produžio ugovor sa Zvezdom do 2025, takođe se obraćao javnosti i novinari su ga pitali za komentar kolege sa suprotne strane brda.

– Nemam komentar – kratko je rekao strateg Zvezde.

Glavni sudija na utakmici biće mladi, 29-godišnji, Miloš Milanović i to će mu biti debi na derbiju.

Stanković je bio upitan da prokomentariše šta misli kako će se mladi arbitar nositi sa pritiskom.

– Morate to njega da pitate, ne mogu ja u njegovo ime, kako će se on nositi sa pritiskom. Ako želiš da budeš akter, moraš da budeš spreman na bilo kakav pritisak – zaključio je Stanković.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: iwi firearms for sale
Back to top button