FUDBALREGIONTRANSFERI

ZVEZDA BLIZU PRVOG POJAČANJA Formira se tandem Kanga-Kangva VIDEO

Situacija jeste idilična, na Marakani je u toku vrijeme slavlja poslije osvojene druge uzatopne duple krune. Međutim, neće direktorski tandem Crvene zvezde Zvezdan Terzić-Mitar Mrkela imati mnogo vremena za odmor. Navijači traže iskorak i pojačanja.

A prvi u nizu novajlija u Ljutice Bogdana mogao bi da prafira ugovor sa Crvenom zvezdom, možda već u ponedjeljak ili utorak. Prema saznanjima Mozzartt Sporta Crvena zvezda je vrlo blizu da kompletira transfer veziste Arsenala iz Tule, reprezentativca Zambije Kingsa Kangve.

Riječ je o igraču koji je ispao iz Premijer lige Rusije sa timom iz Tule, ali je imao odličnu sezonu iza sebe i ubijedio sportski sektor crveno-belih da bi bio istinsko pojačanje. Hvalospjeve na račun Kingsa Kangve je sipao i trener Arsenala Miodrag Božović, koji je sa reprezentativcem Zambije sarađivao tokom ove sezone.

Potencijalni Zvezdin novajlija se najbolje snalazi na poziciji „osmice“, što znači da bi mogao da igra u tandemu sa Kangom, ali i Sekuom Sanogom.

Dakle, navijači Crvene zvezde mogli bi da gledaju tandem Kanga-Kangva.

Ove sezone reprezentativac Zambije je odigrao 19 utakmica u Premijer ligi Rusije, postigao je četiri, a namjestio pet golova. Bio je, sasvim sigurno, najbolji pojedinac u redovima Božovićevog tima.

Kangva igra u Rusiji od 2019. godine. I na Marakani su ubeđeni da bi mogao da ima veliku ulogu u predstojećim kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Tamnoputi vezista ima ugovor sa Arsenalom do 2023. godine, što znači da će Crvena zvezda morati da plati određeno obeštećenje. Samo je pitanje koliko može Arsenal iz Tule da traži, s obzirom da je izgubio status premijerligaša. Kako se može čuti Kangva je vrlo zainteresovan za prelazak u Crvenu zvezdu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: 늑대닷컴
  2. Povratni ping: 다시보기
Back to top button