FUDBAL

Anćeloti nestrpljivo iščekuje „Peto finale, moj tim koji je najbolje igrao je izgubio“

Posljednje pripreme u timovima su u toku. Ako je još i ostalo nešto da se pripremi. Finale Lige šampiona počeće u 21.00 sat, a Karlo Anćeloti kaže da je njegov tim blizu velikog uspjeha.

Plasman u finale sam po sebi je veliki uspjeh. Imamo dobru sezonu iza nas, a pobjeda u finalu označila bi veliki uspjeh, rekao je strateg Reala na konferenciji za medije.

Atmosfera je, kaže Anćeloti, mirna. Štaviše, „veoma mirna“.

– Stariji igrači pomažu mlađima. Atmosfera je veoma dobra. Momci su uzbuđeni i puni samopouzdanja. U finalu može svašta da se desi i na sve moramo da budemo spremni. Postoje uvijek stvari koje ne možete da kontrolišete. Imali smo dovoljno vremena za pripremu i dočekujemo ovaj meč u dobroj formi – kaže Anćeloti.

– Ovo je moje peto finale Lige šampiona. Znam da čudno zvuči, ali mislim da je moja ekipa najbolje odigrala u finalu koje sam izgubio. Mislim na meč kada sam sa klupe predvodio Milan, a pobedio nas je baš Liverpul nakon penala – rekao je trener Reala i dodao da je rekao igračima da treba da uživaju do posljednjeg sudijskog zvižduka.

(B92)

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button