ODBOJKA

Na festivalu odbojke učestvuje 1.000 odbojkašica, stiže i bivši reprezentativac Srbije!

Odbojkaši klub Inova iz Banjaluke privodi kraju pripreme za 10. festival odbojke koji će biti održan u subotu 4. juna u Sportskoj dvorani “Centar”.

Klub koji je već godinama poznat kao sjajna sredina za najmlađe odbojkašice i koji redovno osvaja medalje na prvenstvima Republike Srpske i BiH u nižim uzrastima, u subotu će ugostiti više od 1000 odbojkašica iz svih krajeva Srpske i BiH. One će se takmičiti u mini odbojci u tri uzrasne kategorije, a do sada je prijavljeno više od 100 ekipa, pošto je dozvoljeno da se iz jednog kluba prijavi više ekipa.

– Očekujemo vrlo lijep događaj, dobru odbojku i dobru zabavu. Prije pandemije smo okupljali oko 1000 mladih odbojkašica, a sada vjerujem da ćemo i premašiti taj broj – rekao je trener u OK Inova Dario Savović.

Specijalni gost na ovom događaju biće proslavljeni reprezentativac Srbije Nikola Rosić, osvajač medalja sa najvećih svjetskih takmičenja. Nema sumnje da će svaka njegova riječ i savjet mnogo značiti djevojčicama koje imaju ambiciju da jednog dana budu na najviše vrhu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: health tests
Back to top button