EVROPAKOŠARKANBA

JOKIĆ U BOLONJI “Zanima me samo titula”

Nikola Jokić, košarkaš Denver Nagetsa, viđen je u Bolonji na hipodromu gdje su ga lokalci lako prepoznali i odmah su pohitali po autogram.

Prije nekoliko dana Nikola je posjetio stokholmski hipodrom, a najnovija fotografija stiže iz Bolonje koju, sada već tradicionalno obilazi između sezona.

I prošle godine Jokić je viđen u italijanskom gradu koji je poznat po izuzetnim grlima konja, te nije ni čudo što je i ove odlučio da period između dvije takmičarske godine posveti Bolonji.

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija uz komentar:

– Ćao ljudi, zovem se Lorenco i sa dvojicom prijatelja upravo sam upoznao Nikolu Jokića na hipodromu u Bolonji. Dobili smo autogram, a kada smo ga pitali da li želi da osvoji još jednu MVP nagradu rekao je da ga za sljedeću godinu zanima samo titula – piše u objavi.

Očekivano Nikola uživa u odmoru, bavi se onim što najviše voli, konjima, a u međuvremenu javnost željno iščekuje njegovu odluku – da li će igrati za reprezentaciju na Evrobasketu?

Za sada sve ide u pravcu da će igrati, takav smo utisak stekli iz nedavnih izjava Svetislava Pešića, ali o tom potom. Nadamo se da će uskoro biti poznata konačna odluka.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: 뉴토끼
Back to top button