FUDBALREGIONTRANSFERI

Olimpijakos Zvezdi: Ranđelović košta 3 000 000 evra, pa izvolite!

Sve su veći ralniji da Crvena zvezda i ovog ljeta i definitivno ostane bez višegodišnje želje sportskog sektora srpskog šampiona, Lazara Ranđelovića. Crveno-bijeli jednostavno nemaju vremena za duge pregovore sa Olimpijakosom, pošto žele da imaju sve ključne igrače na raspolaganju od samog starta priprema za novu sezonu, a sa druge strane u Pireju očigledno nemaju namjeru da popuštaju u pregovorima. Cijena za brzo desno krilo je zacementirana i iznosi 3.000.000 evra.

Pored Crvene zvezde, konkretno interesovanje za Lazara Ranđelovića pokazao je i španski Leganjes, koje ušao u konkretne pregovore, ali takođe nije bio u stanju da dostigne traženu cifru od 3.000.000 evra. Srpski fudbaler je upravo u članu španske Segunde proveo prošlu sezonu na pozajmici, odigrao 37 utakmica u svim takmičenjima, postigao pet golova i ostvario četiri asistencije.

Kako se može čuti iz krugova bliskih klub s Marakane, Aleksandar Čavrić u ovom trenutku nije jedina opcija umjesto Ranđelovića za to mjesto krila, jer se intenzivno radi i na angažovanju inostranog rješenja, za šta je prevashodno zadužen novopečeni direktor skauting službe Marko Marin.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button