FUDBALREGION

Ilić se predstavio Bugarima i otkrio zašto nije preuzeo Partizan VIDEO

Najtrofejniji bugarski klub CSKA iz Sofije promovisao je danas Sašu Ilića kao novog šefa stručnog štaba, a legenda Partizana prvi put se obratila medijima i to riječima „Zdravo, ja sam Saša Ilić“.

Ilić je otkrio da ga je CSKA prvi put kontaktirao još u februaru dok je vodio Čukarički i priznao je da se osjetio polaskan interesovanjem trofejnog kluba sa kojim je sada ozvaničio saradnju.

Jedan od ciljeva ekipe je kao i čitave prethodne decenije, da se prekine dominacija Ludogoreca. On se medijim5koji se bugarskim medijima na samom početku konferencije obratio rečima, “zdravo, ja sam Saša Ilić”.

– Dugo sam bio fudbaler i nikad ništa nisam obećavao. Mogu obećati samo, za početak, da ćemo raditi i trenirati jako, naporno i da ćemo svi biti posvećeni poslu koji budemo radili. O učinjenom ćemo diskutovati na kraju sezone. Razlog dolaska ovde je moja želja da se borim za trofeje. To mi je i bio prvi uslov kada sam počeo pregovore sa CSKA. Radićemo korak po korak. CSKA ima dobru bazu igrača, ekipu spremnu da se bori za sve trofeje. Moramo pojačati tim na nekoliko pozicija ako želimo da budemo konkurentniji nego prethodnih godina. Potrebno su mi igrači koji prave razliku. Neću tražiti izgovore – rekao je Ilić.

Novinare je zanimalo zašto nije sjeo na klupu svog Partizana, a on je imao spreman odgovor:

– U ovom trenutku ne vidim sebe kao trenera Partizana – kratko je Ilić.

Najviše vremena Ilić je posvetio igračkom kadru, ostancima najbojih, odlascima, ali i o nezadovoljstvu navijača. Ono što je jasno, Bugari su već doveli Lazara Tufekčića iz subotičkog Spartaka, a za očekivati je da stigne još novih igrača.

– Tokom svoje karijere imao sam prilično dobre trenere. Svaki dan možemo naučiti nešto novo. Kakva je selekcija, takva će biti i ekipa. CSKA mora da igra ofanzivno i da pobeđuje. Da ne pričamo o stilu igre. Volim da provodim slobodno vreme sa prijateljima, ali trenutno smo se ovde da CSKA bude mnogo bolji tim. Razgovarao sam sa ljudima iz Srbije koji su bili treneri CSKA. Znate koliko je trenera iz Srbije vodilo CSKA. Razgovarao sam sa dovoljno ljudi, uključujući bivše igrače i moje bivše saigrače. Ne volim da dajem velika obećanja. Idemo korak po korak – rekao je Ilić.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: join the illuminati
Back to top button