BIHFUDBALREGION

TERZIĆ O MUSTAFI U BORCU: Pričao sam sa Lalatovićem, ima vremena za odluku

Ibrahim Mustafa otputovao je sa ekspedicijom Crvenom zvezdom na Zlatibor, gdje će crveno-bijeli odraditi prvi dio priprema. Čini se da nije realno da momak iz Gane ostane u ekipi.

Čeka ga nova pozajmica, poslije dobrih igara za Novi Pazar proljetos. Momka iz Gane želi Nenad Lalatović u banjalučkom Borcu.

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić danas je potvrdio da je pričao sa novim šefom struke Banjalučana o Mustafi.

– Pola Superlige traži Ibrahima Mustafu da ga pošaljemo na pozajmicu. Jeste me Lalatović zvao, jesmo razgovarali na temu odlaska Ibrahima Mustafe u Borac iz Banjaluke, ali vidjećemo da li je bolje da ostane ovdje u Crvenoj zvezdi, da li da ode na pozajmicu negdje u Superligu da nam bude tu bliže, “na oku” ili da ga pustimo kod naših prijatelja u Borac iz Banjaluke. Ima vremena za odluku. Prvi dio priprema će sigurno odraditi sa Dejanom Stankovićem, pa ćemo tek poslije toga donijeti odluku, rekao je Terzić.

Mustafa ima ugovor sa Crvenom zvezdom do 2025. godine. U prošloj sezoni je jesenas na 19 utakmica za Radnički iz Sremske Mitrovice dao osam golova i produžio ugovor sa najtrofejnijim srpskim klubom, a proljetos za Novi Pazar pogodio mrežu četiri puta.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

3 Comments

  1. Povratni ping: Web Hosting
  2. Povratni ping: weed delivery Toronto
Back to top button