FUDBAL

PAO SAJT KLUBA Klose izazvao haos u Austriji

Otkako je završio sa profesionalnim igranjem fudbala 2016. godine, Miroslav Klose je “uplovio” u trenerske vode. Odmah potom je postao član stručnog štaba u reprezentaciji Njemačke.

Tako je otpočela trenerska karijera ovog legendarnog fudbalera, koji je u međuvremenu postao i rekorder po broju postignutih golova na Mundijalima, prestigavši brazilskog Ronalda.

Ipak, pošto je još “zelen” kada je u pitanju trenerski posao, Klose se uglavnom njime bavio kao pomoćnik ili kao vodeći čovjek u mlađim kategorijama, a poslije angažmana u nacionalnom timu Njemačke, radio je u svom Bajern Minhenu.

Ali, došlo je vrijeme i za pravi izazov, pošto ga je zvao klub iz Austrije – Rajnburg Altah, koji se prošle sezone spasao ispadanja iz tamošnje Bundeslige.

Pošto je čuveni Nijemac prihvatio ponudu, automatski je krenulo ludilo, a navijači su toliko okupirali zvanični sajt kluba da je isti pao!

– Radujem se svom novom poslu. Od početka imam osjećaj da sam na pravom mjestu. Jedva čekam da upoznam ekipu, ljude u klubu i navijače i da zajedno napravimo dobar posao – rekao je Klose, prenosi Sportal.

(Srpskainfo)

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: apps to make money on
Back to top button