BIHFUDBAL

Lalatović: Imali smo jake treninge i umorni smo, tempiramo formu za Farane!

Fudbaleri Borca nakon Vojvodine pretrpjeli su poraz i od Gorice. Čini se da drugi poraz nije pogodio trenera crveno-plavih Nenada Lalatovića

– Mi smo juče imali dva teška treninga. Danas smo imali jedan trening, pa onda ova utakmica. To nije opravdanje, ekipa nije svježa. Ima i dosta novih igrača, ovo im je druga zajednička utakmica, još se vidi da ne štimaju sve linije tima, što je i teško postići za 15 dana koliko radimo zajedno. Trebaće još jedno 15-20 dana da sve linije tima funkcionišu kako ja hoću. Od sutra krećem da ih malo osvježavam, radićemo po jedanput dnevno, do sada smo radili dva puta dnevno. Noge su teške, lopta ne sluša, to je u ovom trenutku sasvim normalno. Kod mene su pripreme jako teške, zahtjevne. Ekipa protiv koje smo igrali je bila brža agresivnija, svježija. Biće to sve u tredu, kako vrijeme bude odmicalo bićemo sve bolji bolji. Ja ne pravim formu za Celje ili za ovu utakmicu danas, želim da ekipa bude utegnuta kako ja budem želio protiv Farana, rekao je Lalatović i dodao:

– Zadovoljan sam novajlijama. Prvu utakmicu kad smo bili malo svježiji bilo je jako dobro. Odigrali smo fenomenalno prvo poluvrijeme, kao što je danas djelovala Gorica protiv nas, tako smo mi izgledali protiv Vojvodine. Treba nam još jedan brži vezni igrač i još jedan krilni igrač. Pričam sa upravom, ima tri, četiri igrača u opticaju, vidjećmo u narednih par dana ko ga ćemo dovesti u Borac.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

3 Comments

  1. Povratni ping: Web Hosting
  2. Povratni ping: Testing Automation Tools
Back to top button