ODBOJKAOSTALI SPORTOVI

ODBOJKAŠI BORCA U UTORAK DOBIJAJU RIVALA U CEV ČELENDŽ KUPU: Želja je ekipa iz regiona!

Evropska odbojkaška konfederacija saopštila je spisak klubova u obe konkurencije koji će učestvovati u CEV Ligi šampiona 2023, CEV Kupu 2023 i CEV Čelendž kupu 2023. Rekordnih 216 klubova se prijavilo za takmičenje. Iz BiH prijavljene su četiri ekipe: Bimal Jedinstvo i Mladost iz Brčkog učestvovaće u Ligi šampiona, a Gacko i Borac iz Banjaluke učestvovaće u CEV Čelendž kupu.

Žrijeb za kvalifikacije Lige šampiona, kao i za CEV Kup i CEV Čelendž kup obaviće se narednog utorka, 28. juna u 12.00 časova u Evropskom radiodifuznom centru (BCE) u Luksemburgu. Aleksandar Dakić predsjednik OK Borac za naš portal je rekao da ima samo jednu želju pred izvlačenje kuglica.

– Bilo bi sjajno da izvučemo neku ekipu iz zemalja okruženja, eventualno regiona, da ne moramo daleko putovati, manji su i troškovi. Već smo u pregovorima i sa nekim igračima, tako da vjerujem da ćemo “skockati” finu ekipu za Evropu, naravno i za nastupe u domaćim takmičenjima. Nakon žrijeba imaćemo jasniju viziju svega, istakao je Dakić.

Pobjednici CEV Lige šampiona u obje konkurencije osvojiće po 500 000 evra, pobjednici CEV Kupa po 80 000 evra, a pobjednici CEV Čelendž kupa po 50 000 evra.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: Bordeaux Wealth Advisors
Back to top button