EVROPSKE LIGEFUDBALREGIONTRANSFERI

Milovanović kod Babića i Sadika?

Povratnik u Primeru, ekipa Almerije dostavila je čelnicima crno-bijelih konkretnu ponudu za talentovanog napadača Marka Milovanovića. Španci su spremni da plate 3.500.000 evra na ime obeštećenja, uz bonuse na osnovu ličnog i ekipnog učinka suma bi mogla da dostigne i cijelih 5.000.000 evra, čak bi se obavezali da Parnom valjku prebace 50 odsto od naredne prodaje snažnog Smederevca. Na prvi pogled uslovi su odlični, međutim, pitanje je da li će posao biti realizovan.

Najviše zbog stavke na kojoj insistiraju arapski vlasnici kluba iz Andaluzije. Tiče se brisanja bonusa iz ugovora Umara Sadika. Riječ je o 500.000 evra koliko bi na Topčidersko brdo trebalo da se slije kad Nigerijac odigra narednu utakmicu za Almeriji.

Kako će se to desiti početkom slijedeće sezone (ukoliko u međuvremenu ne bude prodat), novi član najvišeg ranga španskog fudbala želi da izbjegne tu obavezu, odnosno uključi je u eventualni transfer Milovanovića.

Partizan je raspoložen za još jednu saradnju sa Almerijom, ali ne na način kakav traže Španci, da se odrekne pola miliona evra. Niti je u situaciji da mu gori pod nogama. Pogotovo što za Marka Milovanovića postoji interesovanje i sa drugih adresa, a nedavno se pominjalo da je na listi želja Atalante i Borusije iz Dortmunda.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

3 Comments

  1. Povratni ping: zamnesia mushroom kit
  2. Povratni ping: 토렌트
  3. Povratni ping: gun store
Back to top button