ATPTENIS

Rotenberg ne miruje, ali je od Noleta dobio odgovor u jednoj riječi!

Američki novinar Ben Rotenberg ponovo je provokativnim pitanjima pokušavao da destabilizuje Novaka Đokovića.

Uoči početka Vimbldona, Đoković se stavio na raspolaganje “sedmoj sili” govorivši o formi, planovima i drugim temama. Srpski teniser se pomirio s činjenicom da, prema trenutnim zdravstvenim regulativama Sjedinjenih Američkih Država ne može da učestvuje na US openu.

Ali, Rotenberg koji odavno ima “pik” na Đokovića i provocira ga direktno ili indirektno, sada je pred doskorašnjim svetskim brojem jedan konstatovao sljedeće:

– Rekli ste da u ovom trenutku ne možete da uradite ništa povodom US opena. Ipak, i dalje imate vremena da se vakcinišete i stignete u Njujork na vreme. Da li je to nešto čemu ste kompletno zatvorili vrata u vašem umu – upitao je Amerikanac.

Novak mu je kratko i jasno odgovorio sa: “Da”.

Iako je Đoković više puta u brojnim intervjuima isticao da se njegovo viđenje neće promijeniti, Rotenberg je našao za shodno da još jednom istera svoje. Možda bi i dobio složeniji odgovor od Đokovića i imao priliku da ga predstavi kakav i jeste da ga pita o sportskim dostignućima i samim mečevima umjesto o svojim izmišljenim kontroverzama.

Prema bukmejkerima, Đoković je najveći favorit za osvajanje Vimbldona i kvota na njega je 1.8.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button