EVROPSKE LIGEFUDBAL

NAPUŠTA ENGLESKU Ronaldo se vraća kući?

Kako se približava nova sezona, tako se sve više komplikuje situacija oko Kristijana Ronalda. Čelnici Mančester junajteda su ogorčeni na Portugalca koji navodno želi da ide, pominjao se jedan klub, a sada se uključio još jedan – i to onaj u kojem je stasavao. Sporting iz Lisabona.

Nakon što je, čini se, priča o eventualnoj saradnji sa Bajernom skoro nestala, Portugalci zovu Ronalda kući i pokušavaju da ostvare dugo sanjani san.

Čelnik Sportinga Hugo Vijana nije odbacio nijednu opciju po tom pitanju rekavši da je situacija sa jednim od najboljih fudbalera svijeta uvijek specifična i da će pratiti čitavu situaciju oko njegovog statusa na Old Trafordu.

Ipak, Viana je i realan, shvata da dosta zavisi i od samog Ronalda koji ima “prilično” veliku platu, a da pritom ima još jednu godinu saradnje sa Mančester junajtedom.

Mnogi se pitaju kako, u ovoj konstalaciji i pod novim stručnim štabom, Kristijano može da se snađe i još jednom zasija, ali se portugalska javnost nada da će njihov kapiten završiti karijeru u domovini.

Ronaldo je još 1997. godine stigao u omladinsku školu Sportinga, a do 2003. godine je branio boje tog kluba kada je i prešao u Junajted. Ovo bi, praktično, bilo zatvaranje jednog kruga.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: have a peek here
Back to top button