KOŠARKANBA

NBA USUD: Jović igra Ljetnu ligu, reprezentacija drugi put

Na Floridi ozbiljno računaju na doskorašnje krilo Mege Nikolu Jovića, što pokazuje i poziv mladom krilu da se priključi ekipi tokom letnjeg kampa. Jović će biti ubedljivo najmlađi igrač Hita tokom Ljetnje lige, pošto je rođen 2003. godine, dok je su mu najbliži polaznici klase ’00 Brajs Hamilton i Orlando Robinson. Tek da se vidi koliko je u Majamiju vjeruju u mladog Srbina.

Nažalost, to što ide na Ljetnju ligu znači da Jović sigurno otpada iz konkurencije za naredne dve kvalifikacione utakmice reprezentacije Srbije za Mundobasket, mada istini za volju niko ne može da tvrdi ni koliko bi se selektor Svetislav Pešić oslanjao na njega već sada.

Ni u Majamiju niko ne obećava minutažu odmah.

– To nije nešto o čemu bi trebalo da brine sada. Mi ne brinemo o tome. Cio koncept je: on je ovdje i treba prvo da ga spremimo za Ljetnju ligi. Da se prvo psihički spremi, jer je iscijeđen, cijela sezona je bila takva. Pa još i draft, dolazak ovako. Moramo prvo da ga osvježimo, da bude spreman za San Francisko. Prvo trening kamp, vidjećemo poslije toga. Minuti se zarađuju, on to zna, vrlo direktan je legendarni Pet Rajli, predsjednik košarkaških operacija u Majamiju.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

4 Comments

  1. Povratni ping: 토렌트 다운
  2. Povratni ping: พรมรถ
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button