EVROPSKE LIGEFUDBALTRANSFERI

Strahinja Pavlović ide u Red Bul

Srpski štoper, Strahinja Pavlović se seli u Red Bul Salcburg! Švajcarski i austrijski mediji pišu da još ništa nije potpisano ali da je dogovor jako blizu i da sve ide prema planu u pregovorima.

Ne otkrivaju se još detalji da li je reč o pozajmici ili definitivnom transferu iz Monaka. Švajcarski mediji pišu da je Bazel htio da ga zadrži i produži mu pozajmicu ali da je Srbin bio preskupa opcija i da je klub sa Sent Jakobs Parka odustao zbog finansijskih prepreka.

Pavlovića je krajem 2019. godine iz Partizana kaparisao Monako u transferu teškom 10.000.000 evra i ostavio ga u Humskoj do kraja sezone kao pozajmljenog igrača. Po dolasku u Monako je šest mjeseci bio član prvog tima ali je odigrao samo jedan meč i usred sezone je proslijeđen na pozajmicu u belgijski Serkl Briž koji je nekada vrsta filijale kluba iz Kneževine. Tamo je igrao standardno i ostavio odličan utisak pa je dobio novu šansu u Monaku. Trener Niko Kovač mu je na startu prošle sezone povremeno pružao šansu, dao mu priliku na 11 mečeva ali je odlaskom Hrvata i dolaskom Filipa Klemona na klupu Kneževa, Pavlović potpuno ispao iz planova francuskog kluba.

Zimus je Pavlović otišao na pozajmicu u Bazel, slabo počeo to poglavlje, preselio se na klupu ali se u finišu sezone opet izborio za mjesto startera i ostavio mnogo bolji utisak. Bazel je želio da produži pozajmicu ali je ona bila preskupa.

Vrijeme je za nastup u Ligi šampiona sa Salzburgom.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: trouver plus ici
Back to top button