FUDBALREGIONTRANSFERI

ZVEZDINA IDEJA: Povratak Nemanje Milunovića

Rodila se nova ideja među članovima sportskog sektora Crvene zvezde. Vezana je za pojačanje u odbrani i potencijalni povratak Nemanje Milunovića. 

Pored dolaska napadača, srpski šampion će do kraja avgustovskog prelaznog roka raditi, po svojoj prilici, i na dolasku još jednog centralnog defanzivca. Neizvjesna je situacija sa mladim Strahinjom Erakovićem i ne bi bilo nikako iznenađenje da on bude prodat, Radovan Pankov je povrijeđen, Stefan Leković je još “zelen”, Vuk Bogdanović će biti proslijeđen na pozajmicu…

Djeluje da crveno-bijeli imaju kratku rotaciju kada je riječ o posljednjoj liniji. I zato se ispituje teren oko povratka bivšeg reprezentativca Srbije koju je prethodnu sezonu proveo u Alanji.

Ideja se rodila poslije spoznaje da se klub sa turske obale nalazi u finansijskom ropcu i da je prinuđen da smanjuje ugovorne obaveze igračima. Pojedinci će biti slobodni da sa papirima u rukama pronađu nove klubove. Dovoljno za ozbiljno razmišljanje u Ljutice Bogdana.

Posebno što savršeno poznaje sistem Dejana Stankovića, pod čijim patronatom je igrao najbolji fudbal života i tokom 2020. godine, prema statističkim parametrima, bio najbolji štoper grupne faze Liga Evrope.

Inače Nemanja Milunović je tokom jeseni bio jedan od najbolje ocijenjenih igrača turskog prvenstva. Bio je prilično standardan u Alanji odigravši 32 meča u svim takmičenjima, uz jedan postignuti gol.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: Thai Magic Mushrooms
Back to top button