BIHFUDBAL

BORAC BOLJI OD MAĐARA Tatar i Mrkaić za prvenac Lalatovića!

Fudbaleri Borac upisali su prvu pobjedu pod vođstvom Nenada Lalatopovića jer su u četvrtom kontrolnom meču na pripremama u Sloveniji savladali ekipu Zalaegeršega sa 2:1 poslije preokreta u finišu.

Golove za trijumf „crveno-plavih“ postigli su Benjamin Tatar u 82. minutu nakon što je lijepo završio akciju koju je i započeo, na asistenciju Andrića. Samo dva minuta kasnije prvenac je postigao i visoki napadač Momčilo Mrkaić koji se sjajno snašao poslije dodatavanja Kulašina. Drugo poluvrijeme bilo je odlično i može se reći da igra Banjalučana polako dobija konture kakve želi Lalatović.

Mađari su bili dosta bolji u prvom što su i materijalizovali petom minutu kada je Danijel Šori iskoristio odbijanac i zatresao mrežu Nikole Ćetkovića. Do kraja prvog dijela nije bilo prilika Borca, a Mađari su mogli da dupliraju vođstvo u 41. minutu kada su pogodili stativu.

Ipak, od izlaska na teren u drugom dijelu bilo je sve dosta drugačije, pa je Lalatović sigurno zadovoljan ovim dijelom igre. U preostalih osam dana do prvog meča Lige konferencije sigurno će osvježiti ekipu i dodatno je pripremiti za tim Toršavna. Banjačučani se sutra vraćaju kući i nastavljaju pripreme za evropski ispit.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

3 Comments

  1. Povratni ping: 토렌트 다운
  2. Povratni ping: weed delivery gta
Back to top button