EVROPAKOŠARKA

Radonjić i Miško na pregovorima u Atini, kalinić izašao iz ugovora! FOTO

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić doputovao je danas u Atinu na pregovore sa Panatinaikosom u društvu svog menadžera Miodraga Ražnatovića.

Agencija SNDA objavila je i fotografiju Radonjića i Ražnatovića sa aerodroma u prestonici Grčke. Radonjić je od Crvene zvezde dobio ponudu da produži saradnju na još dvije godine uz uslov da do sutra mora da se izjasni da li će je prihvatiti. Ipak, sada je već izvjesno da je najtrofejniji trener u istoriji Zvezde prelomio da drugi put ode iz kluba.

Radonjić je sa timom sa Malog Kalemegdana minule sezone osvojio triplu krunu – Kup Srbije, ABA ligu i Superligu Srbije.

Takođe, Nikola Kalinić je iskoristio opciju izlaska iz ugovora sa osvajačem triple krune.

To znači da je srpski reprezentativac zvanično slobodan u izboru nove sredine, s tim što to ne znači automatski da je zatvorio vrata ostanku na Malom Kalemegdanu. Naime, Kalinić je povukao potez tehničke prirode, kako bi imao određenu sigurnost dok čeka konačni rasplet oko novog ugovora Dejana Radonjića. Posljednjih dana se pominje kako srebrni reprezentativac Srbije iz Madrida 2014. i Rija 2016. godine ima dogovor sa Barselonom, međutim on još nije donio nikakvu odluku o nastavku karijere i sačekaće prvo da vidi hoće li čovjek koji je jednim dijelom zaslužan za njegov povratak u redove crveno-bijelih ostati ili otići. Interesovanje za Kalinića postoji ne samo iz Katalonije, s tim da on želi da sačeka još malo pre nego što sam izabere dalji razvojni put.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button