VATERPOLO

SRBI SU ODGAJANI KAO ŠAMPIONI Hrvatski mediji pred vaterpolo klasik

Vaterpolo reprezentacija Srbije od 16 časova igra protiv Hrvatske za ulazak u polufinale Svjetskog prvenstva, a tamošnji mediji polako oštre pero za ono što bi se moglo dogoditi u Mađarskoj.

Hrvatski list “Jutarnji” trvrdi da nema više lakih ni na papiru, ali jasno je da se od četvrtfinala ne može razmišljati o lakom momentu.

– Naime, kvalitetom su sve ekipe tu negdje. Ne mogu reći da je Srbija bolja od nas ili mi od njih. Tu smo negde. Sad detalji presuđuju. Međutim, mi kada igramo koncentrisano, to stvarno izgleda odlično. Pitanje je samo koliko smo u stanju zadržati taj nivo igre. Koncentracija je tu presudna, a to je nešto što je mnogima u ovoj ekipi novo, nešto što se uči te i to moramo imati na umu – piše Jutarnji.

Znaju koga treba zatvoriti, ali pitanje je da li će im to poći za rukom.

– Sigurno da Srbi žele da nastave onde gdje su im stariji stali, a imaju oni iskustvo pobjeđivanja, barem onako iz prikrajka, uz stare zvijezde. To je njihova prednost, odgajani su kao šampioni, osvajali se sve, a opet nismo ni mi baš bez takvih iskustava. Bitno je zatvoriti Mandića, ali jako je važno i to govorim iz iskustva igranja protiv Novog Beograda, ne zaboraviti Strahinju Rašovića i još pokojeg šutera koji su jako opasni – tvrde u tom hrvatskom listu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

Back to top button