EVROPSKE LIGEFUDBALTRANSFERI

Ten Hag dovodi zemljake: Bek Fejenorda na putu ka “Old Trafordu”

Mančester junajted na korak je do prvog ljetnjeg pojačanja, pošto je dogovorio sve sa Fejenordom oko transfera lijevog beka Tajrela Malasije.

On je već bio viđen u dresu Liona, gdje takođe radi holandski trener Peter Boš, ali kako prenose ostrvski mediji, Erik ten Hag je u posljednji čas uspio da ga nagovori da se ptidruži „đavolima“.

Englezi su dogovorili da plate Fejenordu 17 miliona evra, 15 odmah i još dva kroz dodatne bonuse. Lion je bio spreman da plati 13 miliona, plus dva miliona za bonuse. Ostalo je da se igrač izjasni šta želi, što je potvrdio i direktor Fejenorda Peter Arnesen.

– Imamo dogovor sa Mančester junajtedom. Sada čekamo odluku Tajrela. Ako Malasija kaže „da“, onda je transfer u Mančester junajted gotova stvar – rekao je Arnesen.

Malasija je za prvi tim Fejenorda, kluba u kom je i ponikao, odigrao 136 mečeva u svim takmičenjima.

Za reprezentaciju Holandije debitovao je u septembru 2021. i odigrao ukupno pet mečeva. Poznato je da je Junajted blizu dogovora sa Frenkijem de Jongom iz Barselone, koji je prva meta kluba u prelaznom roku.

Ten Hag je u ponedjeljak izvršio prozivku, igrači će biti u Mančesteru još šest dana poslije čega kreću na turneju po Aziji i Australiji.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: 티비위키
  2. Povratni ping: how to store mushrooms
Back to top button