ATPGRAND SLAMTENIS

Đoković se nije rukovao sa sudijom pa objasnio šta se desilo

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković uspio je da bez mnogo drame slavi nad Miomirom Kecmanovićem u tri seta (6:0, 6:3, 6:4), ali su mnogi strani mediji poslije meča odlučili da se dotaknu detalja koji je mnogima u prenosu uživo i promakao.

Naime, Novak poslije meča nije prišao da se rukuje sa glavnim sudijom meča Džonom Blomom, a da slučajnost bude još veća, ovaj arbitar dolazi iz – Australije, zemlje odakle je Đoković zimus protjeran i gdje mu nije bilo dozvoljeno da nastupi na prvom grend slemu zbog više nego striktnih kovid pravila.

Na konferenciji za medije, Đoković je bio zapanjen pitanjem, prije svega jer je mislio da se zaista rukovao sa Australijancem, a potom je objasnio šta se zapravo dogodilo.

– Zaista nisam to uradio?! Zbog toga me je tako gledao nakon toga, zato sam počeo da se pitam da li sam se rukovao sa njim ili ne… Izviniću se, nije bilo ništa lično – rekao je Đoković.

Potom je istakao da je na ATP turu preko godinu dana zbog korone bilo zabranjeno bilo kakvo rukovanje ili dodir.

– Nismo smeli da se rukujemo više od godinu dana, pretpostavljam da su to samo zaostavštine tog ponašanja – dodao je Novak.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: vigrx
Back to top button