OSTALI SPORTOVI

Pudar: Sve je plod velikog rada

Najbolja plivačica BiH Lana Pudar srećna je i zadovoljna nakon osvanja zlatn emedalje na mediteranskim igrama u disciplini 200 metara delfin.

– Srećna sam i zadovoljna, pogotovo što sam sad došla sa Svjetskog prvenstva. Sve ovo je dio jednog velikog trenažnog procesa i mnogo mi je drago što sam uspjela da održim formu i otplivam ovako značajan rezultat. Ovo je veoma značajno, moram da se zahvalim svima u državi na podršci, Olimpijskom komitetu BiH, mojim kolegama i zaista jako sam srećna – rekla je Pudar za zvanični jutjub kanal Olimpijskog komiteta BiH.

Njen trener Alena Ćemalović ističe da je postojao određeni pritisak jer se spominjala prva zlatna medalja za BiH na ovim Mediteranskim igrama, nakon šest bronzanih.

– Drago nam je što smo to ispunili. Već ujutro (danas) plivamo novu disciplinu, odmah idemo na Evropsko juniorsko prvenstvo, tako da je ovo ljeto za nas zaista zauzeto i nadam se da ćemo uspjeti da ostvarimo sve ciljeve koje smo postavili ispred sebe – rekla je Ćemalović.

Pudar će se ove subote predstaviti u disciplini 50 metara delfin, a do kraja Mediteranskih igara učestvovaće i na duplo dužoj dionici.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button