EVROPSKE LIGEFUDBALTRANSFERI

Ronaldo zatražio od Junajteda da ga pusti

Danakan Kesls iz uglednog Tajmsa javlja da je Kristijano Ronaldo zatražio od uprave Junajteda da ga pusti ako stigne zadovoljavajuća ponuda. Obavijestio je klub da je njegova namjera da ostatak karijere igra u Ligi šampiona u koju se Crveni đavoli nisu plasirali za slijedeću sezonu. 

Ronaldo vjeruje da su mu ostale još tri ili četiri godine igranja fudbala na najvišem nivou i želi da ih provede u klubu sa najvišim ambicijama u kojem bi ostvario značajne timske i individualne ciljeve. Pominju se čak i neki porodični razlozi jer mu se djeca baš i nisu najbolje adaptirala na Mančester poslije Španije i Italije.

Otkako je zakotrljala priča da Ronaldo želi da ode, Žorže Mendeš razrađuje mnoge opcije. Na sastanku s Čelsijevom novim gazdom Todom Bolijem mu je otvoreno ponudio Kristijana. Preko madridskih medija je pokušao da ispipa Bajernov puls puštanjem vijesti u etar da bi Ronaldo bio idealna zamjena za Levandovskog. Naravno, kod Mendeša je uvek aktivna opcija i klub koji trenira njegov drugi veliki klijent Žoze Murinjo. Ali Ronaldo ni u Romi ne bi imao Ligu šampiona, a pogotovo ne bi imao platu poput one u Engleskoj.  

Vidjećemo gdje će završiti na kraju

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button