FUDBALREGION

Pešić pristao na Zvezdine uslove

Crvena zvezda je na korak od napadača za kojim traga već mjesecima! Tokom današnjeg dana, čini se, napravljen je ključni pomak ka realizaciji transfera stare mete – Aleksandra Pešića (30). Kako navodi Informer iskusni centarfor konačno je rekao “DA” crveno-bijelima, pa sada Zvezdanu Terziću i njegovim saradnicima ostaje lakši dio posla: da se dogovore sa Karagumrukom.

Sa Turcima, navodno, ne bi trebalo da bude problema. Pešić ima dosta jaku tržišnu cenu (oko 3.000.000 evra po Transfermarktu), ali kako je ušao u posljednju godinu ugovora jasno je da čelnici Karagumruka ne mogu da računaju na tu sumu, pogotovo jer je i sam igrač izrazio želju da promijeni sredinu.

Podsjetimo, Pešić je u nedelju bio na najvećem srpskom stadionu gdje je ispratio utakmicu sa Radničkim iz Niša i razgovarao sa glavešinama Crvene zvezde, potom se uputio u Istanbul, kako bi odgovorio obavezama kod novog trenera Andree Pirla, međutim prema svemu sudeći u Beogradu ga treba ponovo očekivati u najkraćem roku. Ovoga puta u crveno-bijelom.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 토렌트
Back to top button