FUDBALREGIONTRANSFERI

Zvezda za Pešića nudi Turcima milon evra plus bonuse

Odgovorni sa Marakane su pojačali zvaničnu ponudu Karagumruku. A ona glasi: 1.000.000 evra za Aleksandra Pešića i vrlo ostvarivi bonusi.

Nadaju se u Crvenoj zvezdi da će pozitivan odgovor uslijediti vrlo brzo, te da će zakazati promociju Aleksandra Pešića za narednu sedmicu. U tom slučaju strelac 14 golova u turskom prvenstvu imao bi dovoljno vremena da pohvata zahtjeve Dejana Stankovića i spreman dočeka evropski start, zakazan za 2. avgust.

Obeštećenje od milion evra uklopilo bi se u finansijke mogućnosti Crvene zvezde. Čak bi ostavilo prostor da se srpski šampion u bližoj budućnosti “otvori” za vrlo, vrlo deficitarnu poziciju desnog beka.

Pešić je u sezoni 2017/18 nosio dres Crvene zvezde kada je došao iz Tuluza i ostavio je sjajan utisak. Dao je 29 golova i upisao čak 21 asistenciju na 51 meču posle čega se preselio u saudijski Al Itihad. Tamo je proveo šest mjeseci pa se preselio u južnokorejski Seul za koji je igrao godinu i po dana. Poslije toga je prešao u Makabi iz Tel Aviva, pa u Karagumruk za koji je dao 14 golova na 31 utakmici i bio jedan od najboljih strelaca lige.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button