FUDBALREGIONTRANSFERI

Zvezda predstavila Aleksandra Pešića

Pojačanje Crvene zvezde, Aleksandar Pešić, imao je promociju na stadionu “Rajko Mitić”. Pešić se poslije četiri godine vratio u redove srpskog šampiona, a od tada je igrao za Al Itihad, Seul, Makabi iz Tel Aviva i Fatih.

– Nisam se nadao da ću imati tremu kao prvi put kada sam dolazio. Drago mi je da sam se vratio kući. Bilo je dosta problema, ali smo uspjeli sve da riješimo i nadam se da će biti još bolje nego što je bilo.

U sezoni 2017/18 imao je sjajan učinak, 25 golova i 21 asistenciju. Bio je prvi strelac Superlige.

– To mi je bila najbolja sezona u karijeri. Ne treba se vraćati na ono što je bilo, ako razmišljate o tome nikad nećete ostvariti nešto bolje. To je za mene prošlost i ja sam se vratio da ostvarim neke druge uspjehe sa Zvezdom. Privilegija je igrati Ligu šampiona i nadam se da ćemo to i ostvariti. Privilegija je igrati za Crvenu zvezdu, kaže Pešić.

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela rekao je da je tim dobio veliko pojačanje.

– Zaista nemam razloga da posebno predstavljam Pešića. Prije nekoliko godina je ovde predstavljen, u toj godini je ostavio zaista dobar utisak. Jako ga dobro poznajem iz mlađih kategorija i očekujem da bude ono što je bio do sada. Sigurno će biti veliko pojačanje, jasan je bio Mrkela.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button