FORMULAMOTOSPORT

Volf: Ulazim u garažu, a tamo Hamilton na mom mjestu…

Direktor Mercedesa Toto Volf rekao je da će morati da pusti Nika De Vrisa jer ne može da mu pomogne da pronađe svoje mjesto u timu.

Holanđanin je u petak vozio bolid Mercedesa umjesto Hamiltona na prvom treningu uoči trke u Francuskoj i zauzeo je deveto mjesto sa pola sekunde zaostatka za Džordžom Raselom.

Ipak, to nije bilo dovoljno za nešto više. Volf želi da pruži šansu 27- godišnjem De Vrisu, ali da ne vidi način kako to da uradi.

– Radi se o tome da ne mogu baš da mu pomognem. Ne mogu reći ekipi da mora da ga prati jer bi to izgledalo kao miješanje i čitava stvar bi otišla u neželjenom pravcu. Ako nismo u mogućnosti da mu obezbijedimo zanimljiv projekat u Formuli 1, na neki način bi trebalo da ga pustimo. On gleda razne opcije, sportske automobile, možda Formulu E, ali ne smije da se odrekne prilike da jednog dana dođe u Formulu 1 – rekao je Volf, pa potom prepričao jednu situaciju:

– Bio sam pomalo zbunjen pošto sam došao u garažu i vidio da Hamilton sjedi na mom mjestu. Bilo je zanimljivo pošto je trenirao Nika, pomagao mu je – objansio je prvi čovek Mercedesa.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 무료 다시보기
Back to top button