OSTALI SPORTOVIVATERPOLO

Savić saopštio spisak putnika za pripreme pred Split

Poslije Svjetskog prvenstva u Budimpešti i Svjetske lige u Strazburu na redu je Evropsko prvenstvu, koje će se održatu u Splitu, a Dejan Savić je odredio spisak putnika za pripreme. 

Odradiće Delfini prvi dio pripremnog perioda u Trebinju, zakazan je i meč sa Crnom Gorom, a nakon toga idu – na Sardiniju. Na italijanskom ostrvu Srbija će biti dio izuzetno jakog turnira, odmjeriće snage sa Hrvatima, Italijanima i Grcima. To će Srbiji ujedno biti i generalka pred put u Split.

Na spisku Dejana Savića za pripreme u Trebinju našli su se: Dimitrije Rističević (Panatinaikos) Lazar Dobožanov (Radnički), Vladimir Mišović (Crvena zvezda), Sava Ranđelović (Vašaš), Radomir Drašović (Novi Beograd), Luka Pljevančić (Radnički), Đorđe Vučinić (Novi Beograd), Dušan Mandić (Novi Beograd), Viktor Rašović (Novi Beograd), Nikola Lukić (Radnički), Nemanja Vico (Radnički), Petar Velkić (Ortiđa), Bogdan Gavrilović (Radnički), Strahinja Rašović (Novi Beograd), Ognjen Stojanović (Šabac), Marko Radulović (Radnički), Vasilije Martinović (Novi Beograd), Vuk Milojević (Crvena zvezda) i Stefan Branković (Radnički).

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 티비위키
Back to top button