AMERIČKI FUDBALOSTALI SPORTOVI

BEZUSLOVNO SAMOLJUBLJE Rodžers otkrio da je koristio psihodelike

Kvoterbek Grin Bej Pekersa Aron Rodžers govorio je u podkastu Markusa Obrija o tome da je koristio psihodelične lijekove.

Rodžers je otkrio da mu je upotreba te vrste lijekova pomogla na planu brige o mentalnom zdravlju i na putu njegov izlječenja.

Dugogodišnji bek Grin Beja je rekao da su mu lijekovi na bazi biljke ajahuaske neizmjerno pomogli da „bezuslovno voli druge“.

– Za mene je jedno od osnovnih načela mentalnog zdravlja ljubav prema sebi. To je ono što je taj lijek na biljnoj bazi učinio za mene, pomogla mi je da vidim kako da bezuslovno volim sebe – rekao je Rodžers i dodao:

– Samo u tom bezuslovnom samoljublju sam u stanju da bezuslovno volim i druge. Ima li boljeg načina da radim na svom mentalnom zdravlju nego da prođem jedno takvo iskustvo.

On je objasnio i na koji način to utiče na njegove saigrače i čitavu ekipu.

– Najveći poklon koji mogu da dam svojim saigračima jeste da mogu da se pojave i da ja budem neko ko može da im bude model za tu bezuslovnu ljubav. Naravno, važno je da ja igram dobro, da sam na terenu i budem lider, ali neće ih zanimati šta kažeš, dok i sami ne znaju koliko ti je zapravo stalo.

Prema objašnjenju Fondacije za alkohol i droge, ajahuaska se unosi kao tečnost i može uticati na čovekovo razmišljanje, kao i osjećaj za vijreme i emocije.

Rodžers je dodao da taj lijek ne preporučuje drugima iako je imala dubok uticaj na njegov život.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button