BIHFUDBAL

Šampion poslao snažnu poruku i to pred očima najvećeg rivala!

Fudbaleri Krupe upisali su ubjedljivu pobjedu na otvaranju nove sezone Prve lige Republike Srpske jer su savladali doskorašnjeg premijerligaša Rudar Prijedor sa 4:0.

Momci koje vodi mladi Vladimir Ilić tako su na najbolji način poslali poruku svim konkurentima, a naročito fudbalerima Zvijezde koji su uživo posmatrli meč u kanjou Vrbasa. Ekipa iz etno sela Staniđići sura gostuje u Omarskoj, pa je iskoristila priiliku da pogleda derbi prve runde i uvjeri se u kvalitet najvećih rivala. I Imali su šta da vide!.

Na semaforu je već poslije šest minuta stajalo 2:0, a hladan tuš za „rudare“ spremili su novajlija Alen Nuhanović i „starosjedilac“ Srđan Mrzić. Gosti su pokušali da se oporave od ovakvog šoka i pokazali u nekoliko navrata da imaju određen kvalitet, ali je na isteku 30. minuta njihovu mrežu zatresao Luka Babić. Mrzić je u drugom poluvremenu postigao i drugi gol, te najavio da će Krupa i ove sezone biti među dva, tri najozbiljnija kandidata za titulu.

Strijelci u ostalim mečevima šampionata Srpske nisu bili previše raspoloženi. Modriča je sa 4:1 savladala Podrinje koje je 70 minuta igralo sa igračem manje.

Rezultati: Alfa Modriča – Podrinje 4:1, Kozara – Sloboda 0:0, Krupa – Rudar Prijedor 4:0, Laktaši – Željezničar Sport tim 1:1, Tekstilac – Drina 0:0. Večeras: Sutjeska – Ljubić (20); nedjelja: Sloboda (NG) – Slavija (17.30), Omarska- Zvijezda 09 (17.30); odgođeno: Famos – Radnik.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: Boerefijn Technology
  2. Povratni ping: trouver plus ici
Back to top button