BIHRUKOMET

Šampioni uz šampione: “Wwin” novi sponzor ŽRK Borac

Sponzorski pul Ženskog rukometnog kluba Borac od predstojeće sezone biće još jači, zahvaljujući saradnji sa kompanijom “Wwin” koja je novi sponzor “osica”.

Dogovor o saradnji potpisan je danas, na zadovoljstvo obje strane. Direktor ŽRK Borac i predstavnik vodeće kompanije u BiH u igrama na sreću Srđan Dubočanin potpisai su ugovor.

– Jako zahvalan predstavnicima kompanije koji su prihvatili da nas podrže, to je dokaz da šampioni uvijek idu sa šampionima. “Wwin” je vodeća u svojoj oblasti i kao takva prepoznala je ŽRK Borac kao lijepu priču koja se širi i van granica BiH jer ćemo i ove godine igrati u evropskim kupovima. Nadamo se da ćemo opravdati povjerenje i da ćemo zajedno upisati mnoge pobjede – rekao je Savić.

Kada je aktuelna uprava došla u klub jedva da je bilo dresova, a reklama na njima nije postojalo. Malo po malo, društveno odgovorne kompanije počele su da prepoznaju stvaranje lijepe priče, pa je sada sponzorski pul vrlo respektabilan.

-“Wwin” je kompanija koja pomaže brojne sportske klubove širom BiH, jer nam je čak 90 odsto marketinga usmjereno ka klubovima kojima pomažemo i na taj način iskoristimo priliku da dopremo do što većeg broja ljudi. Saradnja sa ŽRK Borac postojala je i ranije, pomagali smo koliko smo mogli, a ove godine smo uspjeli da to podignemo na viši nivo i napravimo paket na zadovoljstvo obje strane. Prezadovoljni smo saradnjom, nadamo se da će klub upisati mnoge pobjede sa našim znakom na dresu – rekao je Dubočanin.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button