FUDBAL

Piksi, pogledaj ka “gradu anđela”, Joveljić je u velikoj formi

Fudbaleri LA Galaksija poprilično lako i sigurno su došli do pobjede protiv Vankuver Vajtkapsa od 5:2. Ekipa iz Los Anđelesa je sve još riješila u prvih 45 minuta, kada je preko Čičarita, Grandsira i Vaskeza došla do prednosti od 4:1. Dejan Joveljić nije počeo meč, ali je ušao s klupe i oduševio, dok je na drugoj strani Ranko Veselinović odigrao svih 90 minuta.

Joveljić igra sjajnou dresu Galaksija. Bijeljinac je ove sezone odigrao 21 utakmicu, od kojih je većina bila sa klupe i postigao je devet golova, te podijelio tri asistencije. Protiv Vankuvera mu je bilo potrebno samo 20 minuta da napravi novu bravuru.

Teško je mladom Joveljiću da se u prvoj postavi izbori za igru pored iskusnog Čičarita, ali se čini da iz utakmice u utakmicu on ide ka tome.

Srbin je ušao u 69. minutu i odmah počeo da pravi probleme odbrani Vankuvera, da bi se i to isplatilo u 89. minutu. Na samom kraju meča, Joveljić je dobio loptu na lijevom boku, predriblao je čuvara i protrčao, da bi Alvarezu ostavio loptu “na tacni”, kome nije bilo teško da je pošalje u nebranjenu mrežu i to je bio gol za konačnih – 5:2.

Ukoliko Joveljić nastavi sa ovakvim igrama, selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, bi ozbiljno mogao da porazmisli da ga uvrsti na spisak putnika za Katar i predstojeće Svjetsko prvenstvo.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: 토렌트 다운
  2. Povratni ping: slot
Back to top button