ODBOJKAOSTALI SPORTOVI

Odbojkašice Borca žele u plej-of

Odbojkašice Borca, poput kolega iz muškog tima počele su pripreme za novu sezonu. Novom-starom treneru Dušanu Kuzmanoviću, koji je na kormilu naslijedio Aleksandra Dakića na prozivci se javilo 17 igračica. Tu je i trojka novajlija: libero Azra Alajbegović, koja je došla iz Slavije, srednji bloker Ivana Čolić, koja je stigla iz obudovačke Crvene Zvijezde, te dojučerašnji igrač ekipe Kotor Varoš, korektor Ivana Vučanović. Početkom oktobra timu će se priključiti i Tina Udovčić, koja je u SAD. Klub je napustila kapiten Marija Stojanović.

– Drago mi je što sam se vratio na klupu ženskog tima, koji sam vodio od 2018 do 2020. godine. Ostvarila nam se želja da igramo Premijer ligu. Želimo tu da ostanemo dugo godina. Moj cilj je da budemo u prvih sedam ekipa, a velike ambicije imamo i u Kupu BiH. Na svim pozicijama imamo kvalitetna rješenja, a postoji mogućnost da se dodatno pojačamo, istakao je Kuzmanović.

Ekipa Borca do nedjelje će raditi u parku „Mladen Stojanović“, nakon čega se seli u dvoranu Borik. Predvodnik ekipe biće novi kapiten Anđela Biberdžić.

– Odmora nikad dosta, ali spremne smo za rad. Atmosfera u ekipi je dobra. Već sam igrala Premijer ligu sa Bl Volejom i nastojaću da svoje iskusvo podijelim sa mlađim saigračicama. Mislim da možemo biti prijatno izennađenje u ligi, rekla je Biberdžićeva.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: Research
Back to top button