BOKS

Veljko ekspres protutnjao Jagodinom: Ražnatović razbio Finca, slavio i Konovalov

Veljko ekspres protutnjao je Jagodinom! Jane Forsman i nekako se držao u prvoj rundi, ali je onda Ražnatović kao brzi voz udario u njega i posle nekoliko nokdauna trener Finca je bacio peškir u ring!

Bila je to 12. pobjeda u isto toliko mečeva srpskog kruzeraša, a čak deveta nokautom. Ovacije u prepunoj hali Jasa u Jagodini nisu izostale.

– Svaka čast Forsmanu i veliko hvala što je spasio ovu reviju da ne propadne za mene, s obzirom na to da se Venecuelanac nije pojavio zbog problema s vizom. Finac se hrabro borio, momački odradio do poslednjeg atoma snage, skidam mu kapu. Ipak, osećam se kao da nisam radio ovaj meč, željan sam težih pobeda i većih imena, i sada, počevši od 16. septembra, krećemo na sve i na svakoga. Želim titulu prvaka sveta, željan sam pravog testa u ringu i to obećavam beogradskoj publici 8. novembra. Dosta smo učili o letenju, vreme je da raširimo krila. Uz moj tim i trenera Zorana Bačulova spreman sam za velika dela. Slava Bogu – u dahu je rekao Ražnatović posle meča.

Na spektaklu u prepunoj jagodinskoj sportskoj hali, pored dva profi meča u boksu, viđena su i četiri kik boks megdana i karate.

U drugoj rundi nokautom slavio je i Aleksandar Konovalov. Ljubimac Jagodinaca je pred porodicom i prijateljima u rodnom gradu tukao Čeha Vojteha Majera za svoju maksimalnu treću pobedu u profi ringu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button