EUROKUPOVIFUDBAL

MILOJEVIĆ O SUKOBU SVOJA DVA IGRAČA Takve stvari ne trpim

Miloš Milojević, trener fudbalera Crvene zvezde, prokomentarisao je poraz od Monaka i sukob Gelora Kange i Osmana Bukarija.

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Monaka rezultatom 1:0 na domaćem terenu u prvom kolu Lige Evrope.

Milojević nije bio zadovoljan igrom, ali nije rezultatom.

– Jedan dobar odnos igrača, dobra predstava, sem rezultata. Žao mi je momaka i publike da iz dobre igre i energije dobijemo dobar rezultat. Imao sam utisak da smo bliži pobedi nego da čuvamo remi. Znam da je Srniću najteže sada, lopta je izlazila van šesnaesterca, mala nesmotrenost. U svim parametrima smo bili bolji. Fali nam taj gol. Sledeća utakmica je Pazar, nešto od čega živimo – izjavio je Milojević na konferenciji posle meča.

Strateg crveno-belih je govorio o sudbonosnom momentu kada je Srnić skrivio penal.

– Ne direktno, ali indirektno da. Zvižduci sa tribina… Srnić to nije hteo da uradi. Mora da kopa duboko, da se vrati na staru stazu. Dobar meč je odigrao, nemam zamerki na njegovu igru… Fokus, dekoncentracija, to mora da popravi. Žao mi ga je, daću mu punu podršku.

Da li su ga iznenadili zvižduci Kataiju?

– Iskreno jesu. Moja odgovornost je da zaštitim igrače. Zvizdimo igraču koji je prošle sezone imao 45 ‘poena’ (golovi + asistencije). Sale je odigrao dobru utakmicu, zamalo je dao gol iz slobodnog. Ljudi moraju da poštuju to što on radi. Nijedan igrač Zvezde nije zaslužio zvižduk. Poštujem publiku, volim atmosferu, ali ne vidim cilj da nam naša publika odmaže.

Na poluvremenu se dogodio sukob Kange i Bukarija, ali nije bilo izmjena po povratku na teren.

– Nisam video to. Fudbal je igra emocija. Ključa… To što znam je da su se u svlačionici izgrlili. Takve stvari ne trpim. Mi smo tim. Ako treba da se reši, treba da se reši interno – konstatovao je Milojević.

Crveno-beli sada igraju sa Novim Pazarom u nedelju.

– Svakoj seriji dodje kraj. Mislim da će biti lako. Sa ovom energijom, treba nam još 20 odsto preko. Biće lako spremiti ekipu – podvukao je trener Crvene zvezde.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button